image

Aa

image

image

Start Tempolex

Kontakt oss

Trenger du nytt passord:

Lærer: Er du lærer får du nytt passord hos skolens Tempolex-administrator.

Tempolex-administrator: Er du Tempolexadministrator, send en mail til Tempolex: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Viktig at du skriver skolens navn og ditt eget navn.

Elev: Elever må spørre læreren sin om nytt passord.

Få tilsendt nytt passord fungerer ikke for tiden! Vi avventer Feide for å se om det er behov for å få tilsendt nytt passord da!

 

Fagspørsmål og spørsmål om faktura:

Ved fagspørsmål om lesing og matematikk, om ordlister og om øvingsprinsipper og spørsmål om kurs, benytt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring (+47) 99 50 72 16.

Ved spørsmål om faktura og økonomi, benytt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Dersom ønskelig, be oss ringe deg opp.

Ved bestilling av kurs og programvare gå til hovedfanen Kurs eller Nettbutikk.

For henvendelser som haster: Send både e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og ring (+47) 99 50 72 16. Send gjerne en melding til mobilen. Skriv for eksempel: Se mail fra ....... Gjelder det vansker med tilgang til øvingsprogrammet er det svært viktig at du oppgir navnet på skolen.

Når det gjelder henvendelser vi forstår haster klarer vi stort sett å svare innen en time. Noen ganger kan det gå lengre tid. For andre henvendelser, svarer vi så raskt vi kan. Det kan enkelte ganger gå noen dager før vi svarer. Vær snill å ta kontakt på nytt, dersom du synes det drøyer, eller om det av en eller annen grunn haster.

Det er svært viktig at dere oppgir skolens navn når dere tar kontakt.

Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på eller ønsker å formidle.

 

Post og besøksadresse:

Tempolex AS
Fjordvegen 28
2312 Ottestad

Organisasjonsnummer: 995 415 011 MVA

Om oss

Tempolex startet sin virksomhet våren 2010. Vi både utvikler og distribuerer våre produkter selv.

Målet vårt er å lage dataprogrammer, som på en effektiv og enkel måte, bidrar til å bedre elevenes grunnleggende skoleferdigheter. Vårt hovedfokus er automatisering. Mange andre har fokus på forståelse. Begge disse komponentene er nødvendig for optimal tilegnelse av ferdigheter i lesing og matematikk. Vi er opptatt av at innholdet i programmene og måten det øves på har utspring i forskning, og at prinsippene som ligger bak er dokumentert effektive.

Vi tilbyr kurs om repetert lesing og presisjonsopplæring med «Tempolex bedre lesing» som øvingsmedium, og om hvordan øve inn basisferdigheter i matematikk, både for de som ønsker å benytte «Tempolex matematikk», og for de som ønsker mer kunnskap om hvordan automatisere basisferdigheter i matematikk.

temp kontakt