image

Aa

image

image

Start Tempolex

Feide-pålogging uke 10, 2020

Viktig at Feide-ansvarlig i hver enkelt kommune aktiverer Tempolex for sine Feide-brukere! Uten en slik aktivering vil ikke Feide kunne benyttes for Tempolex!

Beklageligvis har Feide-pålogging tatt lengre tid enn forutsatt! Vi har nå startet utrenskingen av bugs (feil) noe som er viktig før alle kobler seg opp mot Feide. Testing av bugs vil foregå i hele uke 9. Går alt etter planen starter vi Feide-oppkobling mot skolene løpet av uke 10. 

Når elever som har benyttet Tempolex før Feidepåloggingen, logger seg på med Feide vil øvingshistorikk og statistikk følge eleven videre. Det samme gjelder for lærere og deres ordlister, elev-tilordninger og andre personlige data/innstillinger

Når nye Tempolex-brukere logger seg på med Feide etter at Feidepåloggingen er aktivert, havner de i en kø der en lærer eller administrator må godkjenne tilgangen til Tempolex. Statusen på denne godkjenningen er tydelig for brukeren samtidig som lærere og administratorer varsles om at en bruker venter på godkjenning.

De som ikke har Feide eller ikke ønsker å benytte Feide-pålogging, fortsetter som før!