image

Aa

image

image

Start Tempolex

Feide-pålogging uke 10, 2020

Viktig at Feide-ansvarlig i hver enkelt kommune aktiverer Tempolex for sine Feide-brukere! Uten en slik aktivering vil ikke Feide kunne benyttes for Tempolex!

Feide-pålogging er nå (per februar 2022) på plass og det er lite problemer. Det har det siste halvåret blitt mer og mer sjelden at vi har møtt på bugs som skalper problemer for kunden. Opplever du mot formoding utfordinger, vær snill å ta kontakt. 

Når elever som har benyttet Tempolex før Feidepåloggingen, logger seg på med Feide vil øvingshistorikk og statistikk følge eleven videre. Det samme gjelder for lærere og deres ordlister, elev-tilordninger og andre personlige data/innstillinger

Når nye Tempolex-brukere logger seg på med Feide etter at Feidepåloggingen er aktivert, havner de i en kø der en lærer eller administrator må godkjenne tilgangen. Statusen på denne godkjenningen er tydelig for brukeren samtidig som lærere og administratorer varsles om at en bruker venter på godkjenning. Tempolexadministratoer ved skolen godkjenner nye lærere. Tempolex AS må godkjenne nye Tempolexadministratorer ved skolene. Vi sjekker daglig om det er noen som venter på tilgang. Den enkelte vil i de fleste tilfeller få tilgang i løpet av 3-4 timer eller raskere. Unntaksvis vil det ta noe lengre tid. Send en mail dersom du venter og det haster. 

Viktig at skolene jobber for at alle har tilgang via Feide. Det er noen skolen som har en god blanding av ny og gammel pålogging. Være snill å slett elever og lærere som ikke benytter Tempolex lengre. I henhold til lov og forskrifter påhviler det hver skole å ikke langre data om elever lengre enn nødvendig. Elever som ikke skal øve mer faller helt klart i denne kategorien.

De som ikke har Feide eller ikke ønsker å benytte Feide-pålogging, fortsetter som før!